Symaskine nåle

Symaskine nåle

Når du skal sy på maskine, er det så vigtigt med ordentlige symaskine nåle. Hvid du køber en billig nål, eller en forkert type nål, så kan du ende med noget rigtig skidt. Du vil opleve at det er svært at sy pænt, og maskinen vil kludre eller rykke stoffet i stykker. Det må absolut ikke ske!

Typer af symaskine nåle

Der er mange typer symaskine nåle. Vi forhandler nåle fra ORGAN. Organ er lavet i japansk stål, og er af superb kvalitet. Nålene har et nummer, nummeret indikerer tykkelsen på nålen. Jo lavere nummer, jo tyndere nål. Det er en generel anbefaling at en tynd nål skal bruges til tynd og fin stof, og en tyk nål til de tykkere metervarer. Symaskine nålene fra ORGAN er lavet sådan at de passer i både din symaskine, din overlocker og din cover stitch.

Universal nålen fra ORGAN er meget skarpt slebet i spidsen, og kan bruges til alle typer stof.

Størrelser på nåle

Vores Jersey nåle findes i forskellige størrelser, og som udgangspunkt er der standart en 75 nål i en symaskine når du køber den.

vi har følgende størrelser på lager til jersey og universal:

  • 70/10 jersey
  • 80/12 jersey
  • Tvillingenål 75 jersey
  • 80/12 universal

Vores tvillingenål er til jersey. Den kan ligeledes bruges i både din symaskine, din overlocker og din cover stitch. Denne nål er et must, når du skal sy kanter. F.eks. hvis du skal sy en rundstrikket rib kant på en body til en sød baby, en ribkant i metermål på en tshirt, eller en blondekant i metermål på en fin bluse eller kjole.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen