Denim

Denim stof, også betegnet som cowboy stof eller jeans stof. Er en meget slidstærk bomulds stof, med rigtig mange anvendelses muligheder. den er helt ideel at sy bukser, leggins, kjoler, jakker eller andet tøj i. Denimstof kan bruges af både børn og voksne.

Du kan finde denimstof i mange kvaliteter. Både bløde og meget kraftige, som egner sig bedst til arbejdstøj. cowboystof kryber meget lidt, men bliver mere stift ved vask. det går væk igen efter et par timers brug.

Alle ved hvor svært det er at finde de helt rigtige par jeans. Der er altid et eller andet der ikke er rigtigt. Pasformen, længden, eller at man må hoppe og danse, for at `hælde` sig selv ned i de stramme bukser. Men det er der en løsning på, SY SELV! Fordelen ved at sy jeans selv. er at du kan få dem til at sidde helt perfekt. Du kan finde den helt rigtige metervare, og det helt rigtige mønster, før du går i gang. Og husk så at tilrette, tilrette, tilrette. – Husk aldrig at starte for småt, så ender du med at skulle lave det hele om.

Denim fås både som ensfarvet og med motiver og tryk. Det fås også både med og uden stræk. stræk denim er en virkelig lækker og billig stof som du kan sy de flotteste jeans i, som bare sidder helt perfekt. de seneste år er denim også blevet brugt til blandt andet pudebetræk og stolebetræk, og da stoffet er utrolig holdbart kan man sagtens anvende det til interiør og møbel stof. se vores udvalg her.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen