Ensfarvet viscose jersey

Ensfarvet Viscose jersey kaldes også rayon jersey. Det kan staves både som viscose og viskose. Det er en stof som ikke er et rent natur produkt, som f.eks. Bomuld, silke og hør. Men ej heller et syntetisk fremstillet produkt, som f.eks. Polyester og nylon. Det er lavet af genskabt cellulose, som egentlig er træ. Træet bliver bearbejdet og nedbrudt til cellulose fibre. Derefter væves fibrene så man får viscose, som så blandes med bomuld. Så egentlig ligger det et sted i mellem naturligt stof, og syntetisk stof.

Viscose blev egentlig fremstillet for at konkurrere med de høje silke priser i gamle dage. Derfor fås der to forskellige typer viscose. En som er blank og føles lidt som silke, Og en som er mat og føles mere som bomuld. Når man blander med bomulds stof, får man ensfarvet viscose jersey. Den er tyndere end almindelig jersey, men meget tungere, og falder super flot. Man kan sige den næsten smyger sig om kroppen.

Viscose jersey har mange fordele, Når man vælger en viscose med stræk får man en super fleksibel metervare. Den kan stækkes meget til når man har brug for godbevægelsesfrihed. Det føles blødt mod huden og er åndbart. Viscose har også gode temperaturregulerende egenskaber, som man kan genkende fra f.eks. uld. Det er super absorberende, og kan suge meget mere fugt end bomulds stof kan. Derfor vil stoffet også føles ekstra tungt, når det er vådt. Har man en følelse af at det krymper efter vask, kan man med fordel strække det tilbage til din naturlige form.

Ensfarvet viscose jersey er gennemgående et super lækkert og billigt produkt. Og du kommer ikke til at fortryde, at du valgte netop ensfarvet viscose jersey til dit projekt. Da det er meget behageligt at have på.

se vores udvalg her!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen