GOTS

GOTS er en forkortelse for Global Organic Textile Standart. Og er det ypperste du kan finde inden for metervarer. Det er et certifikat man som producent kan ansøge om, men der er meget strenge krav, 95% af materialet skal være økologisk.

Der er strenge krav til både farvestoffer og kemi, hvilket gør blødheden og kvaliteten meget autentisk. Selv efter vask er der ingen ændring i kvaliteten, da den ikke er tilsat noget der for den til at synes blød ved køb.

GOTS er ikke en stof type, men en måde man som forbruger kan sikre sig, at det stof man køber er bæredygtigt fremstillet.

GOTS jersey og viscose er det absolutte mest lækre bløde stof du kan finde. Og hvis du ønsker at klæde dit barn eller baby lækkert på, uden kemi, og andre stoffer der kan være skadelige. Så skal du gå efter GOTS. Det er helt ideelt at sy den nye forårs eller sommer garderobe i. Og du kan lave mange flotte hjemmesyet kjoler, sparkedragter, og bukser.

Også bomulds stof, hør, viscose mm. Fås med denne certificering. Tilbehør som sytråd, lynlåse og andet fås ligeledes med GOTS certificering. Så når du handler metervarer og tilbehør, og gerne vil passe på miljøet så kig her.

Hos os er vi meget bevidste om hvad i ønsker. Og vi skaffer alt hjem hvad vi kan, uden at det skal koste en bondegård. Du får nemlig GOTS stof til samme priser, som de almindelige typer, herunder økotex.

Kig med her, og se vores udvalg, og husk, der kommer nyheder hele tiden.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen