Hør - hørblandinger

Hør – hørblandinger er et naturmateriale. Det er fremstillet af hør planten og dens stængler. Hør stof er temmelig groft i strukturen, og har som regel en mat overflade. Hør stoffet er naturlige fibre, der både er stærke og praktiske. Du får med hør og hørblandinger et utrolig slidstærkt stof.

Hør har mange fordele

Hør – hørblandinger bliver, i modsætning til bomuld, blødere og lækre efter hver vask. Bomuld har det med at miste formen, og blive meget hurtig slidt og slapt i stoffet. Det kan vaskes op til 40 grader, og kan også tørretumbles ved behov.

Hør – hørblandinger har faktisk mange fordele. Det betegnes også som et antibakterielt stof, da det er modstandsdygtigt over for møl og bakterier. det kan være en fordel hvis man f.eks. Er støv allergiker. Samtidig holder tøjet længere.

Hør er “sommer stoffet”! det er et let og luftigt støf. Det har så mange gode egenskaber. Det leder varme væk fra kroppen. Det kan suge meget fugt, og leder også fugten væk fra kroppen. Det er let, og føles dejligt kølende, og blødt, mod huden.

Hvad kan man bruge hør til?

Hør kan også benyttes til interiør og møbelstof. Og fås tit i meget afdæmpede farver og mønstre. Du kan sy de lækreste sommer skjorter, eller kjoler. Du kan med fordel sætte blondekant metermål på dine kjoler. Det giver så flot og fint et slut resultat. Og ønsker du et par bukser du nærmest bare bor i, hele sommeren. så skal du sy et par i hør støf. Hos os kan du finde lynlåse, og andet tilbehør som du skal bruge. Ønsker du hjælp til at få syet noget lækkert tøj, kan du kontakte os. Så laver vi en aftale.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen