Bomuld

Bomuldsstof, vævet bomuld eller bomuldslærred, er en tæt vævet stof i 100% bomulds kvalitet. bomuld er åndbart, og transporterer fugt væk fra kroppen. det kan både benyttes til kreative sy projekter, men også til tøj til hele familien.

Ren bomuldsstof har ikke stræk i, men stoffet vil give sig lidt når det bliver brugt. det er et rent natur produkt, som kan farves i alle farver.

bomuld er slidstærkt og kan vaskes helt op til 90 grader. noget bomuldsstof kan være blankt og andet mat. bomuld er ikke særlig varmeisolerende, og egner sig derfor godt til sommertøj. Og til børnetøj og babytøj. Du kan også sy lækkert sengetøj og pudebetræk. I en meget kraftig kvalitet, kan bomuldsstof også bruges som møbelstof. Til at ombetrække stole og sy gardiner. Du kan med fordel sy indkøbsnet, eller frugtposer, af bomuldslærred, da det er utrolig slidstærkt.

Lad endelig børnene være med. For hvis de ønsker at lære at sy, så er bomuldsstof helt klart det nemmeste at starte med. Det glider ikke når man syr, så de kan sagtens være med til de kreative projekter, og få kreeret noget smukt.

Ulempen ved bomulds stof er at det er langsomt tørrende, da det kan suge meget fugt. Bomulds stof krøller desværre tit, og det kryber også i vask. dette skal man være opmærksom på når man køber og syr. Det er nemlig godt at ligge lidt ekstra til.

bomuld metervarer, fås også som økologiske stoffer og økotex. Økotex og GOTS er en produktion med omtanke for miljøet.

se vores udvalg her på siden.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen