Isoli /sweatstof

i vores stofbutik brønderslev, har vi Isoli /sweatstof. Det er den stof type du kender fra jogging bukser, hoodies og andre typer sportstøj. Men Isoli /sweatstof er så meget mere. Det er en bomulds stof i en utrolig tyk og lækker kvalitet, det er betegnet som en bomuldsstof. Almindelig isoli er gerne en blanding af bomuld og polyester, hvilket gør den utrolig slidstærk, og kan vaskes på ret høje temperaturer helt op til 60 grader hvis nødvendigt. French terry typen er en blanding af bomuld og elastan, den er ligeledes slidstærk, men anbefales kun at vaske på 40 grader. French terry isoli er meget velegnet til børnetøj eller tøj til en sød baby, og til jogging tøj.

Isoli /sweatstof har mange anvendelsesmuligheder. Du kan sy de lækreste bløde bukser, super fede hoodies. En betegnelse på denne type stof kunne være børnehave stof, eller sports stof. Dette fordi det er et elastisk materiale, det er blødt mod huden, er nemt at bevæge sig i, og så er det fugt og sved absorberende. Faktisk kan isoli /sweatstof suge ret meget fugt.

Når du syer i isoli /sweatstof.

Skal du sy i isoli er det vigtigt at tænke over kanterne og afslutningerne. Her er det vigtigt at du tager nogle gode beslutninger så du får et flot resultat. Til børne og sportstøj anbefaler vi derfor at du kigger i vores rib kategori. Vi har meget ribkant i metermål og rundstrikket rib. Du kan mix & match mellem vores mange farver. Så er du sikker på at få et flot resultat hver gang.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen