Rib stof

Rib stof i uendelige mængder

Mangler du rib så skal du kigge med her! Vi har så mange lækre farver på lager. Størstedelen af vores ribstof er økotex certificeret. Vidste du at ribstof og rundstrikket rib er en meget undervuderet metervare? Den er nemlig super lækker, og meget strækbar, og så er den billig. Meget billig. Det er den ikke fordi det er en dårlig type stof. Det er den simpelthen fordi ingen kender de gode egenskaber der er ved rib støf. Har du først syet en body til din baby eller en T-shirt til dig selv så får du lyst til at sy en i hver farve.

Mange anvendelses muligheder.

Rib støf er særdeles godt til at sy crop tops i. det er nemt at sy så det siddet tær, og det strammer ikke, da det er super strækbart. kasse bukser, trompet bukser, eller leggins med vide ben er super IN for tiden. Og de bliver simpelthen så flotte og bløde når du syr dem i ribstof.

Ribstof kan med fordel anvendes til forårs- og sommer garderoben. Da det er en bomulds støf har den en kølende effekt, og leder fugten væk fra kroppen.

Rib og rundstrikket rib er en fantastisk blød og super elastisk stof. Den bruges primært som afslutning på kanter af f.eks. T-shirts, bukser og ærmer. Og så er det helt perfekt at sy baby tøj i. Det føles så lækkert blødt mod hunden. Og man undgår at følelsen af at noget strammer. Alle børn er forskellige, og derfor er det nemt at sy i, da det tilpasser sig kroppen.

Rib er en bomulds stof, hvor blandingen er 95% bomuld og 5% lycra.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen