Faste stoffer

Hos vores lille stofbutik, finder du hvad du skal bruge til at sy en lækker garderobe. Her finder du lækre faste stoffer til gode priser. vi har mange typer af stof. Og sørger for at skaffe mange farver, print og varianter hjem. Vi elsker når der er knald på farverne. Du kan finde mange billige metervarer, som har flotte designs. De passer helt perfekt til forårs tøjet.

Faste stoffer er kendetegnet ved at det ikke er fleksibelt, og ikke indeholder stræk. Fast stof er i særdeleshed godt til at sy skjorter, bluser og bukser i. Ja faktisk alt hvor man ønsker en fast pasform. Der er mange typer fast stof. Silke og satin, hør, viscose og bomuldsstof.

Ligegyldigt hvad du er til kan du sagtens selv kaste dig over projektet. vi har mønstre som gør sig rigtig flot i faste stoffer. vores Super Nova mønstre er nemme at gå til. Du kan også finde smart og fint tilbehør til dit projekt, knapper, lynlåse og bæltespænder. Uanset om du ønsker at sy børnetøj eller til voksne, kan du helt sikkert finde noget du kan bruge hos os. Vi har både hør og polyester. fast bomulds stof og viscose. Denim og foer. Så her er det kun fantasien der sætter grænser.

Nogle faste stoffer kan også bruges som interiør og møbelstof. her er det vigtigt at du kigger efter en særlig kraftig kvalitet. Vi har, på vores produkter, skrevet hvis det kan bruges til interiør. så er du sikker på at få en slidstærk stof, som ikke giver sig ved hyppigt brug.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen