Mønstre Børn

Super Nova mønstre børn

Sy mønstre børn Super Nova, kommer fra Holland. De er lavet enkelt og let forståeligt. Hvis man bruger paneler, får man med disse mønstre mest ud af stoffet. De er nemme at gå til, og der er en fin billedguide på: supernovapatterns.nl som hjælper dig igennem fra start til slut, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp.

Udførlig beskrivelse af mønstret.

Sy vejledning er på engelsk, tysk og hollandsk. Hvert mønster indeholder flere modeller, hvilket er super smart, da man derved får flere mønstre for en lille pris. Bagpå mønstrene finder du en tabel der viser dig hvor meget støf du skal bruge til de forskellige størrelser. Skal du sy en heldragt til en sød baby, skal du ikke bruge lige så meget støf som hvis du skal sy en kjole til en voksen kvinde. Disse indkøbs vejledninger ligger som billeder på de enkelte mønstre. Så er du klædt virkelig godt på til dit sy projekt.

Har du husket det hele?

På shoppen kan du finde sy mønstre børn og til voksne, og vi udvider løbende med flere modeller.

Udover mønstre, finder du også de bedste synåle som er japanske nåle. Vi har mange forskellige, men forhandler primært nåle til bomulds jersey. Når man syr i bomulds jersey er det vigtigt med ordentlige nåle, så det ikke smutter rundt på maskinen. Vi har også tvillige nåle, dem bruger du til at lave de forskellige oplægninger, med dobbelt sting. det er klassiske kanter på børnetøj og når du skal sy en sød baby body. Vores synåle kan bruges til både symaskine, overlock eller cover stitch.

Vi har også sytråd på lager! Det er polyester sytråd, fordi det bare er det bedste, og mest holdbare.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen