Blondekanter

Vi elsker blondekanter! men synes også det er frustrerende, når det er alt for dyrt! Mange steder har de et uoverskueligt bestillings system. Hvor du ender med at betale alt for meget. Hos os betaler du en pris per meter. ikke mere ikke mindre. Du kan, som med alle de andre stof typer vi har, købe helt ned til 25 cm.

Blondekanter anvendelse

Søger du blondekanter metermål, så skal du kigge her. Vi har mange stræk blondekanter på lager, i mange farver. Blonder er en utrolig nem måde at lave noget specielt og dekorativt, når du syr f.eks. Hjemmelavet kjoler. Blondekanter indbyder til den klassiske boheme stil. Og det er så sødt til børnetøj og babytøj. Du kan med fordel mixe blonde med f.eks. Jersey digitalprint, eller hør og viscose. Det ser bare så fint ud som afslutning på en nederdel.

Hvad er stræk blonder lavet af?

De fleste blondekanter vi har er strækblonder, og de er i 100% polyester. Vores blonder er desuden meget velegnet til at sy undertøj i. Vi har både med buede kanter, blomster, prikker fjer osv. Ønsker du at sy tube toppe, eller crop tops kan du også anvende strækblonder. Det ser rigtig fint ud, hvis man kan ane en blonde inden under en skjorte eller kjole.

Blondekanter kan også syes sammen. På den måde får du en flot effekt til en nederdel. Her til kan du tilføje en hvilken som helst type stof inden under. Så har du en skøn nederdel til både hverdag og fest. Blonderne kan også anvendes til hårpynt, så får man de fineste hårbånd.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen