Stof - Metervarer

Velkommen til vores online stof butik. Hos os finder du et stort udvalg af støf, herunder bomulds jersey. Er du på jagt efter lækre kvalitets stoffer og metervarer, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har både stof med print og ensfarvet stof. Vi er vilde med skønne print, og søger hele tiden efter de nyeste fine print, vi kan hive hjem til dig. Vi elsker farver, og mønstre, du kan finde støf med inspiration fra 60´erne, baby motiver, stof med glimmer, ensfarvet stof og meget meget mere.

Hvilke typer stof kan du finde hos os?

Du finder også andre typer strækstoffer som viscose, isoli og rib. I vores kategori fastestoffer, kan du blandt andet finde billigt bomuld, foer og viscose.

Vi elsker økologiske metervarer, og når det er muligt for os, så tager vi det hjem som vi finder. Vi har både GOTS certificeret stof, og Økotex certificeret. Det er vigtigt at passe på vores miljø, derfor kan du hos os købe helt ned til 0,25 m. Af gangen, så du ikke køber mere end du skal bruge. Vi forhandler også mønster papir i den bedste kvalitet. Dette kan du ligeledes købe i metermål, og kun til 5 kr. meteren.

Du kan her på siden også finde tilbehør til dit sy projekt. Så skal du sy en hjemmelavet kjole, har vi lynlåse fra YKK, Prym og Garngården. Skal du bruge mønstre? Så har vi de lækreste mønstre fra Super Nova. De er så nemme at gå stil, der er en udførlig brugsvejledning, og anbefaling til mængde af støf.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen