Tyl - brudetyl

Tyl

Tyl – brudetyl kommer i alle mulige farver, blødheder og farver. Hvor blød tyllen er, afhænger af det materiale det er lavet af. Tyllen er lavet af finmasket netting lavet i forskellige materialer. Det mest anvendte til almindelig tyl er nylon og polyester. Til brudetyl kan man også bruge silke og rayon. Hos sew in love har vi både almindelig- og brudetyl på lager.

Almindelig tyl

Tyl er gerne stift i det, og har den billigste meterpris. Det er fortrinsvis lavet af nylon og polyester. Det er en super god metervare at bruge til dekorationer, til f.eks. bryllupper, konfirmationer og dåbsfester. Det kan hænges op i loftet, bindes som store sløjfer rundt om en stol, eller ligges som bund for en smuk bord dekoration. Ja faktisk er der mange flere anvendelsesmuligheder. Det er et super let materiale, og kan med fordel også anvendes til kostumer. Du kan virkelig lave en nederdel med flot strut i, og hos os finder du alle regnbuens farver.

Brudetyl

Brudetyl har lige så mange anvendelses muligheder som almindelig tyl. Brug den f.eks til:

 • Strutskørter til en sød baby eller prinsesse.
 • Som ris poser til brylluppet
 • Dekorationer
 • Pynt på bilen
 • Brudeslør
 • Som skørt udenover et skørt i et andet materiale.

Brudetyl er finere nettet end almindelig tyl, det er blødere og kan også findes i nylon, polyester, silke og rayon. Det betegnes egentlig ikke som en stof, men er en metervare. Denne type er mere anvendelig til almindeligt tøj, da den er blødere og falder flot.

Se vores store udvalg her!

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen