Egen kreation

Når vi får stof nyheder ind ad døren, kribler det i fingrene for at lave noget til vores egen kreation. Derfor vil mor Susan ind i mellem sy noget, som også vil være at finde til salg her på shoppen. Du kan være helt sikker på at det bliver i den lækreste kvalitet, men samtidig billigt. Vi fokusere særligt på jersey stof, da vi simpelthen bare elsker jersey. Men vi bruger også viscose og rib. Ind i mellem laver vi også noget i de fastestoffer. men vi vil primært fokusere på strækstofferne, til vores egen kreation. Når vi designer elsker vi at bruge blondekant metermål, det giver bare så søde detaljer.

Der vil kun blive lavet en af hver og derfor er de unikke, og disse unika vil komme til salg her på siden. Der vil også komme andre varer til salg, som f.eks. hagesmække, sommer T-shirts og kjoler. Hold derfor godt øje med siden. Vores hjemmesyet kjoler er bl.a. lavet af vores mange lækre strækstoffer.

Du kan altid kontakte butikken hvis du ønsker at vi skal sy noget for dig. Vi tager nemlig også ordre ind. Vi ved godt at det ikke er alle der har evnerne, eller tiden til selv at sy. Mor Susan har rigtig meget erfaring i at sy i jersey, eller andre stærkstoffer. vi har også erfaring med at sy til din store dag, konfirmation eller dåb. og har du et helt specielt ønske kan vi også lave det. det kan være du ønsker en sømands dåbsdragt, eller en kjole som andre ikke har.

Vær dog opmærksom på at vi IKKE laver reparationer, og vi ligger heller ikke op.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen